TT ASSEN #bedtle Showroom Pallet bed

Design Team Niels Slaapcomfort bestaande uit Niels, Gerlinde en Kimmy hadden bedacht: Bed van pallets maken? Een eigen bed maken met eigen design en inrichting is eenvoudig te ontwerpen met houten pallets en leuk voor onze TT Etalage afgelopen week.

Zo kan je losse pallets in elkaar puzzelen waardoor er een bed ontstaat. Heb je zin in een andere indeling, dan puzzel je de losse pallets anders in elkaar. Zo kan je tijdloos genieten van je persoonlijk bed. De losse pallets kan je naar wens voorzien van een kleur echter die wij hebben gebruikt zijn blank. Het is tevens mogelijk wieltjes onder de pallets te monteren. Dit is handig voor het verplaatsen van het pallet bed voor bijvoorbeeld de stofzuiger of voor een nieuwe indeling van de kamer. Deze zijn eventueel tegen meerprijs bij te leveren.

Beschikbaar: Niet op voorraad

Normale prijs: € 1.868,40

Onze prijs € 1.199,00

Snurky

Gratis verzenden voor alle bestellingen boven de €500,-

Tot €500,- zijn de verzendkosten € 8,95 tenzij anders vermeld.

Snelle levering, zie artikel voor levertijden.

Betaal veilig en snel met iDeal, Paypal of MrCash.

Afterpay - Veilig achteraf betalen mogelijk (orders vanaf €20,-).

Bij overschrijving; verzending na ontvangst van uw betaling.

Afrekenen met of zonder account mogelijk.

Omschrijving
Omschrijving
Design Team Niels Slaapcomfort bestaande uit Niels, Gerlinde en Kimmy hadden bedacht: Bed van pallets maken? Een eigen bed maken met eigen design en inrichting is eenvoudig te ontwerpen met houten pallets en leuk voor onze TT Etalage afgelopen week. Zo kan je losse pallets in elkaar puzzelen waardoor er een bed ontstaat. Heb je zin in een andere indeling, dan puzzel je de losse pallets anders in elkaar. Zo kan je tijdloos genieten van je persoonlijk bed. De losse pallets kan je naar wens voorzien van een kleur echter die wij hebben gebruikt zijn blank. Het is tevens mogelijk wieltjes onder de pallets te monteren. Dit is handig voor het verplaatsen van het pallet bed voor bijvoorbeeld de stofzuiger of voor een nieuwe indeling van de kamer. Deze zijn eventueel tegen meerprijs bij te leveren. Zie 4e foto voor de offerte hoe we het TT ASSEN #bedtle Showroom Pallet Bed afleveren. Het leukste is nog het wordt thuisbezorgd door Niels Gerlinde en Kimmy.
Extra informatie
Aanvullende Info
Aantal personen 2-persoons
Merk Snurky
Maat 180 x 200
Verstelbaarheid Nee
Hoogte Nee
Comforthoogte 41 cm
Nachtkastje Ja
Wieltjes Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: TT ASSEN #bedtle Showroom Pallet bed